Läksin rooli, toit on külmikus!

Olen sõitnud kümnete erinevate autodega ja teinud seda eelkõige kaasneva s-emotsiooni tõttu. Viimase paari aastaga on, pealtnäha süütust harrastusest saanud lahutamatu osa mu elust. Igapäevaselt leiab mind whatcar.ee kirjutajate seast, aeg-ajalt ka ajakirjade veergudelt, olgu siis Keskkonnalehest, Inseneeriast, IDEEst.

Kiirus, võimsus, välise ja sisemise ilu kooskõla- see on vaid üks osa s-ist, mis mind tõmbab. Olen loomult lõppematult uudishimulik ja topin oma nina hea meelega nii mootorikatte alla kui kulisside taha. Innovaatilisus, uued tehnoloogiad ja materjalid, säästlikumad mootorid, elekter ja vesinikelemendid… autotööstus rakendab uudseid teadussaavutusi ühena esimestest; ja enamasti on need ka käega katsutavad ja tagumikuga tuntavad.

Kõige suurema osa mu sisemisest põlemisest ja tööajast moodustavad telesaated ja filmid. Neile leiab blogis siin-seal ka väikesi viiteid. Nime poolest produtsent, sisu poolest ideede generaator, müügiosakond ja turundaja, tahan ma et iga teekond (saade, sari) oleks seni kogematu, põnev ja arendav.  Rakett69, Mõistlik või mõttetu, Nähka tuleb külla– neid pean oma reisipauna taskusoppide kallisasjadeks.

Olgu.  Mis siin ikka pikemalt, lähme plekki! Toit on… restoranis. Või siis külmikus, kuhu ta pesakonna jaoks valmis panin. Kas teadsite, et tehnoloogiahuvil ja köögikunstil on omavahel otsene seos?! Ikka see s!

2 kommentaari “Läksin rooli, toit on külmikus!

  1. Tere!

    Olen kommunikatsioonibüroost JLP ja teen Eesti blogimaastiku uuringut. Selleks oleks mul vaja Teie e-maili aadressi, et saaksin Teie blogi uuringusse lisada. Loodan, et Teile sobib see!

    Jään vastust ootama.

    Taavi

Lisa kommentaar